Slăbire prin Yoga

>> miercuri, 13 ianuarie 2010


Au trecut sărbătorile de iarnă cu brio, însoţite de petrecerile şi mesele copioase, de la care cu greu se putea renunţa. Vacanţa a luat sfîrşit la mulţi dintre noi şi acum fiecare şi-a reluat activitatea de rutină (la cine mai plăcută, la cine mai puţin ) viaţa continuînd în modul ei firesc făcînd loc la alte evenimente de suflet. Cu siguranţă sărbătorile au adăugat multe amintiri frumoase în albumul personal, dar şi...kilograme în plus, supraalimetaţie, astfel neatrăgînd  prea multă atenţie menţinerii sănătăţii fizice şi psihice.
Ce putem face pentru a ne simţi mai bine, dar totodată şi de a scăpa de klogramele în plus? Fiind o fană a culturii orientale (în special a celei indiene) găsesc soluţia în practicarea exerciţiilor Yoga (pe care le practic cu încredere avînd rezultate foarte bune vis a vis de sănătate).
Exercitiile yoga sunt cunoscute pentru calitatea lor de a relaxa oamenii, dar putine persoane stiu faptul ca acestea pot sa si slabeasca. Yoga ajuta si la mentinerea greutatii.
In timpul unei sedinte de yoga se pot arde foarte multe calorii, suficiente pentru a induce o scadere in greutate. La persoanele care practica yoga stomacul devine mai sensibil in momentul in care este suficient de plin, contribuint la declansarea senzatiei de satietate.
Exercitiile de yoga ajuta si persoanele mai in varsta sa isi pastreze greutatea ideala.
Prin practicarea exercitiilor de yoga se ajunge la mentinerea greutatii. Rezultatele cele mai bune au loc la persoanele care sunt supraponderale, indiferent de sex.
Exercitiile yoga functioneaza de minune atat la femei, cat si la barbati.
Exercitiile yoga sunt o binecuvantare pentru oricine, intrucat este extrem de benefic pentru organism. In primul rand, exercitiile yoga sunt bune pentru relaxarea organismului si eliminarea grijilor, dar mai ales a stresului.
In al doilea rand, este bine pentru ca ajuta atat la mentinerea greutatii, dar si la slabire.
Un alt avantaj al exercitiilor yoga este acela ca pot fi facute atat in aer liber, cat si intr-o sala de fitness, sau chiar acasa.
Exercitiile yoga ajuta la formarea unui corp armonios dezvoltat si bine proportionat. Este ideal pentru femeile care isi doresc sa arate bine.
Exercitiile yoga sunt benefice atat din punct de vedere fizic, cat si psihic si spiritual.


0 comentarii:

free counters

English vs. Le francais

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP