>> marți, 20 august 2013

Profesorii Liceului Teoretic „Nicolae Mihai” din s. Ciobalaccia - pun umăr la umăr!
 
Scris de 
 
 
În cadrul iniţiativei comunitare „Pune umărul" implimentată de o organizaţie internaţională şi cu sprijinul organizatorului civic Oleg Ivancioglo, un grup de profesori din Liceul Teoretic „Nicolae Mihai" din s. Ciobalaccia şi-au pus drept scop să contribuie activ la soluţionarea unei probleme din comună.

În urma a trei seminarii de instruire şi a unei şedinţe de lucru, profesorii s-au întâlnit cu autorităţile locale pentru a pune în discuţii problema aleasă şi anume: renovarea podului situat la intrarea în curtea liceului în care activează. De ce s-a preferat rezolvarea acestei probleme faţă de altele existente in comună? Deoarece podul defect este foarte vechi înscriind dimensiuni extrem de mici (doar o singura persoana poate traversa dintr-o data), fiind cauza multor accidente, mai ales în perioada de iarnă. Pe data de 12 iulie grupul de iniţiativă a avut o nouă întâlnire în care s-a discutat următoarea etapă a proiectului şi anume cît va costa acest pod pietonal şi care alte contribuţii locale pot fi atrase spre finanţare.
 
Manciu Rodica, Departamentul de planificare
„ Această iniţiativă este spre binele cetăţenilor. Au nevoie de aşa ceva şi de mult aşteaptă acea scânteie care să-i facă să se implice cât mai mult in problemele comunităţii. Sper ca grupul nostru să crească fiind implicate şi alte persoane. Cred că acest proiect va fi unul care nu se va limita doar la o problemă şi că vom colabora în continuare cu Iniţiativa"Pune umărul ".
 
Vicol Maria, Departamentul relaţiilor externe
„Sper si cred că vorm realiza toate obiectivele pe care ni le-am propus. Însă spre o reuşită cît mai bună trebuie să fim uniţi şi să colaborăm. Doar astfel societatea noastră va fi mai prosperă."
 
Profesorii în urma discuţiilor au hotărât să nu se oprească aici şi să continue „lupta" pentru atingerea scopului lor.
 

1 comentarii:

Anonim 15 august 2014 la 17:55  

I every time spent my half an hour to read this web site's content
every day along with a cup of coffee.

Feel free to visit my web site ... to get more information

free counters

English vs. Le francais

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP