Fii stăpîn pe viitorul tău! Votează!

>> vineri, 3 septembrie 2010


În perioada 23 August – 3 septembrie, pe teritoriul comunei Ciobalaccia, r. Cantemir ONG Eldorado din s. Flocoasa a implementat proiectul „Fii stăpîn pe viitorul tău! Votează!”, proiect, sponsorizat prin concurs de Centrul Contact (Chişinău) care a avut drept scop educarea electorală a alegătorilor din comuna Ciobalaccia cu privire semnificaţia referendumului din 5 septembrie 2010 şi la creşterea nivelului de participare a cetăţenilor din cele 3 sate din comună la referendumul care se apropie. În planul de acţiuni al proiectului s-au planificat şi realizat următoarele activităţi:
1. Instruirea voluntarilor cu privire la semnificaţia şi rolurile un referendum. În cadrul acestei activităţi au fost instruiţi 15 voluntari din comuna Ciobalaccia despre subiectul „referendum”.  
2. Desfăşurarea unei campanii de la uşă la uşă
  Această activitate a implicat activ voluntarii instruiţi în informarea directă a alegătorilor din cele  trei sate din comuna Ciobalaccia cu privire la referendumul din 5 septembrie. 
  3. Dezbatere cu tematica:”Pentru /Împotriva referendumului din 5 septembrie 2010. La dezbatere au participat reprezentanţii tuturor formaţiunilor politice de la nvel raional  (PL, PDM, PLDM, MAE). Activitatea a durat două ore, au fost invitaţi şi reprezentanţii de la PCRM însă din motive necunoscute nu s-au prezentat, dar nici nu au anunţat că vor lipsi. 
  4. Elaborarea materialelor distributive pentru informarea electoratului vizavi de referendumul din 5 septembrie 2010 (pliante, fluturaşi, postere). Materialele distributive au fost elaborate la inceputul proiectului acestea fiind baza
   scrisă a tuturor activităţilor din acest proiect. Materialele informative au fost împărţite
   electoratului în momentul campaniei de la uşă la uşă, a dezbaterii, a instruirii voluntarilor.
   Acum la finisarea proiectului noi sperăm că informaţia transmisă de echipa de implementare a proiectului cît şi de tinerii voluntari va fi utilă şi va ajuta alegătorii din comuna Ciobalaccia să decidă ce mai bine pentru ei, pentru familia şi viitorul copiilor lor.

   2 comentarii:

   Anonim 4 septembrie 2010, 15:45  

   Buna
   Frumos blogul
   eram curios daca te-ar interesa un parteneriat cu blogul meu http://www.lanoapte.ro
   astept un raspuns din partea ta
   lasa-mi un coment pe blog sau la id spankmetonight
   mersi

   Anonim 11 septembrie 2010, 21:13  

   Bună Ziua!
   Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
   Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
   Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
   Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
   Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
   Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
   Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
   Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

     © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

   Back to TOP