Sarbatoarea vinului 2010

>> joi, 14 octombrie 2010


Deja devenită tradiţie naţională în Moldova, necătînd la timpul ploios de afară, sărbătoarea vinului a adunat şi în acest zeci de curioşi din toate regiunile ţării, cît şi din afara ei. Aici s-au strîns şi experţi din domeniul vinăritului care au clasificat mărcile de vinuri în conformitate cu calitatea acestora. Iar ca această zi să aibă alura unei adevărate sărbători, organizatorii au invitat cele mai reprezentative colective folclorice din întreaga republică printre care se numără şi grupul folcloric model „Opincuţa” din s. Flocoasa, rn. Cantemir. Copiii din acest ansamblu au interpretat melodii specifice folclorului din sudul Moldovei, fiind întîmpinaţi cu zeci de aplauze şi ovaţiuni. Grupul a fost premiat cu dilplomă de onoare şi a fost invitat şi la anul de a participa în cadrul acestui eveniment.

1 comentarii:

Anonim 15 noiembrie 2010, 00:18  

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP